Sport

De afgelopen weken hebben wij met de hele school gewerkt over sport.
In de klas hebben wij sportkleding gemaakt van papier en verf en ook hebben wij grote voetballen van papier bestempeld. Heel veel kinderen hebben verteld over hun eigen sport. Zo heeft Kimberly laten zien hoe zij bij de majorettes met de "stok" kan draaien. Tony heeft uitvoerig laten zien hoe het er op judo aan toe gaat en Robin en Semmi hebben hem daarbij geholpen. Daisy wist alles over paardrijden en wij hebben om de beurt op een echt zadel gezeten. Natuurlijk mocht voetballen niet ontbreken en daar wisten de jongens en vooral Rowan heel veel van. Ilse vertelde over ballet en zij liet een dansje zien en Anouk en Esra hebben op het droge gezwommen in de klas, want zij vertelden alles over zwemles. Nora kwam met een verhaal over skeeleren en zo zijn we heel wat meer te weten gekomen over verschillende sporten.
Wij hebben ook gepraat over het waarom van sporten en wat dat met je lichaam doet. Welk voedsel kun je het beste eten en welk voedsel niet te vaak.
de kinderen wisten het haarfijn te vertellen. Ook hebben wij een hele gezellige sportdag gehad.
Op de foto's zijn we aan het werk over gezond eten. We maken een fruitschaal en we tekenen ongezond eten. Ook hebben wij in boekjes over sport gewerkt.
De laatste dag mochten wij verkleed naar school komen en was er een sponsorloop.