De peuters op bezoek.


Afgelopen disndag 21 november waren de peuters op bezoek in de beerjesklas.
Het was een bezoek dat in het teken stond van Sinterklaas. Na een hartelijk ontvangst mochten de kinderen kiezen, welke activiteit zij wilden doen.
Veel kinderen begonnen in de speelzaal, waar zij net als echte pieten konden oefenen op klauteren. Het was schattig om te zien hoe de oudsten, de peuters hielpen met klauteren en met schoenen aan- en uittrekken.

Moe van het dak op en af gaan en het pakjes gooien in de schoorsteen werd er gewisseld van activiteit. Er mochten andere kinderen aan de pietengym en de vermoeide pieten gingen aan de slag in de klas. Daar kon een kleurplaat gekleurd worden en ook mochten de kinderen koekvergulden. Een leuke traditie die steeds weer terugkomt in de Sinterklaastijd. Natuurlijk was er veel animo voor zowel vergulden als het nadien oppeuzelen van al dat lekkers. Er waren veel peuters te vinden in het huisje. Spannend zo hoog in de poppenhoek.

Tot slot laten Anouk, Esra en Emma een dansje zien aan ons allemaal.

Na nog een verhaaltje van Dikkie Dik en de wortel voor het paard, was het tijd voor de peuters om terug te gaan naar hun eigen schooltje.

Het was gezellig en in maart komen ze weer op visite hebben ze beloofd.

Op de foto's kunt u zien hoe gezellig het was